Goed uitrusten en tijd voor jezelf nemen is erg belangrijk. Maar voor jezelf kiezen is niet altijd even makkelijk. Je wilt alle ballen in de lucht houden, iedereen tevreden houden, maar realiseert je ook dat je jezelf voorbij loopt. Het is de combinatie van die drukke werkzaamheden, het gezin, je werk, zorgtaken voor anderen, sociale verplichtingen en huishoudelijke taken waardoor je vaak niet aan jezelf toekomt.

Een dagje pauze helpt! 

Wat is een Dagje Pauze?

Een dag voor een groepje vrouwen (2-6 personen) die in het dagelijkse leven zichzelf voorbij lopen. Een Dagje Pauze is een dag waarop je alle tijd hebt voor jezelf. Een dag waarop niets moet en alles mag. Je krijgt weer ruimte in je hoofd en komt tot nieuwe inzichten. Een dag offline en uit alle hectiek stappen, wie wil dat nu niet! En belangrijker nog, je gaat ontspannen en opgeladen weer naar huis.

Herken jij dit?

R

ik wil meer rust in mijn leven

R

ik voel me opgejaagd

R

ik denk altijd eerst aan een ander en dan pas aan mezelf

R

ik voel me schuldig als ik iets voor mezelf doe

Wil jij graag

R

jezelf weer opladen?

R

meer energie en je ontspannen voelen?

R

meer balans in je leven?

Dan ben jij toe aan een Dagje Pauze!

Wat krijg je tijdens een Dagje Pauze:

  • een hele dag pauze
  • van 10:00 tot 16:00 uur in Lettele, vlakbij Deventer
  • een dag helemaal uit de sleur bijkomen in de stilte van het platteland, tussen de landerijen
  • koffie/thee met taart bij ontvangst
  • een heerlijke lunch met streekproducten
  • stoelmassage van 30 minuten
  • dagprogramma afgestemd op jouw behoefte met genoeg momenten  voor jezelf om volledig te onthaasten (neem je wandelschoenen mee, want de kans is groot dat we naar buiten gaan)
  • een maand later is er een follow-up om samen te kijken of het je lukt om het Dagje Pauze-gevoel vast te houden (via Skype of live)
  • een hele dag pauze voor € 239
Ja, ik heb interesse

De eerstvolgende Dagje Pauze is op donderdag 30 augustus 2018.
Liever een andere datum? Stuur me een mail en we plannen het snel in.

Als je even naar buiten bent geweest
voel je je beter van binnen

Een hele dag pauze voor € 239

Deze leuke dames gingen je voor:

Even jezelf een dag offline zetten en genieten van de rust en aandacht in Lettele. Een prachtige omgeving, relaxte dag en een bijzonder prettige en professionele coach en gastvrouw.”

 

Monique van Dijk

“Ik had een zalige dag. Een goed gesprek met Ivonne en een heerlijke massage. Echt even me-time dus en genoten. Ik ging eens niet met een lege, maar met een opgeladen batterij naar huis. Ik kan er weer eventjes tegen. Zo fijn en blij gevoel.
Het is de investering zeker waard en daarom zou ik het anderen ook aanraden. Het was vooraf even slikken dat je jezelf dit ‘moet’ gunnen voor een wellicht wat hoge prijs. Juist daarom wilde ik er meer uithalen en kon ik intenser genieten. Het is het dus echt waard.”

Maartje Olislagers

Wat een heerlijke dag met zelfgemaakte taart, fijn gesprek, rugmassage, wandeling, creatief, wat je maar wilt in de prachtige, stille omgeving van Lettele. Ik vind het een aanrader en mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.”

Malinche Jansen

Na een Dagje Pauze:

=

ben jij uitgerust en opgeladen

=

heb je een trots gevoel dat je voor jezelf hebt gekozen

=

ben je losgekomen van to-do- lijstjes en verantwoordelijkheden

=

kom je thuis als een leuker persoon voor jezelf en daarmee voor anderen

=

ben je je bewust van alles wat je hebt

=

heb je nieuwe inzichten gekregen

Interesse?

De eerstvolgende Dagje Pauze is op donderdag 30 augustus 2018.

Liever alleen?

Kom je liever alleen en heb je behoefte aan een-op-een contact met een ervaringsdeskundige? Boek dan een Dagje Pauze VIP. Een dag waarop alles echt om jou draait. Een Dagje Pauze VIP kost € 439. Wil je je aanmelden of eerst nog meer informatie ontvangen,  neem dan even contact met me op.

Over mij

Ik ben Ivonne, 48 jaar en moeder van 2 schoolgaande kinderen. Ik kan enorm genieten om mensen in de watten te leggen, zodat er alle ruimte ontstaat om echt te ontspannen. Als consulent bij een woningcorporatie had ik vaak te maken met mensen die op een kruispunt in hun leven stonden. Ik merkte dat ik het fijn vond om deze mensen te begeleiden en te adviseren. Vaak werd ik een soort vertrouwenspersoon voor deze mensen. Een luisterend oor in soms roerige tijden.

Dagje Pauze is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring. Ik merkte dat er veel behoefte is om een dagje er tussenuit te gaan. Even weg uit de dagelijkse sleur van werk, gezin, sociale verplichtingen en huishouden. Echt tijd voor jezelf. Kiezen voor jezelf, de vrijheid voelen en helemaal tot rust komen.

Een Dagje Pauze is een verademing. Op steenworp afstand van de bossen biedt Dagje Pauze de ambiance en een praktijkruimte waar je in een relaxte sfeer tot rust komt. We trekken de natuur in tijdens een wandeling, waar je geniet van de mooiste plekken en tot andere inzichten komt.

Ik zou het leuk vinden om je te ontmoeten!

Interesse?

De eerstvolgende Dagje Pauze is op donderdag 30 augustus 2018.