Ik ben Ivonne ten Have, 48 jaar en moeder van twee schoolgaande kinderen. Een Dagje Pauze is vanuit eigen visie ontwikkeld en opgericht. Om anderen op een ontspannen manier te helpen meer rust in het hoofd te krijgen. Ik vertel je graag hoe het ontstaan is.  

Ik zat in een sleur en was niet blij met mijn huidige baan. Elke dag voelde ik: “dit is het niet, hoe ga ik dit nog jarenlang volhouden?”

Balans
Met twee jonge kinderen, een partner, een perfectionistisch karakter én een baan waar veel van me verwacht werd, was het enorm lastig om de juiste balans te vinden. In de weekenden hield mijn werkweek niet op. Wassen, het huishouden en tuinieren; alles moest af voordat het weer maandagochtend was.

Veranderen. Nu.
Aan het begin van een nieuwe werkweek voelde ik mij niet uitgerust. Ik baalde dat ik geen leuke dingen had gedaan. Mopperend ging ik door het leven. Het overlijden van een paar familieleden bracht mij dichter bij mijn gevoel. Het leven is veel te mooi. Ik wil weer genieten dus móet er wat veranderen. Dit zette mij aan het denken.

Kiezen voor jezelf
Ik merk dat ik vaak behoefte heb om er een dag tussenuit te gaan. Even weg uit de dagelijkse sleur van werk, gezin, sociale verplichtingen en huishouden. Echt tijd voor mezelf. Juist dát bracht mij op het idee van een Dagje Pauze. Kiezen voor jezelf, de vrijheid voelen en helemaal tot rust komen.

Een verademing
Een Dagje Pauze is een verademing. Op steenworp afstand van de bossen biedt Dagje Pauze de ambiance en een praktijkruimte waar je in een relaxte sfeer heerlijk tot rust komt. We trekken de natuur in tijdens een wandeling, waar je geniet van de mooiste plekken en tot andere inzichten komt.

Gun jezelf wat rust en ontspanning

Even een dag voor jezelf. Het probleem kan niet in één dag opgelost zijn, maar een Dagje Pauze geeft je wél nieuwe energie.
Je beseft je dat je die dag bewust voor jezelf hebt gekozen. Dat heeft consequenties voor je eigen ik, je lijf, je relatie en je gezondheid.

Een Dagje Pauze brengt de ruimte, de natuur, ervaring én de opleiding tot wandelcoach samen.
Jij hoeft alleen nog maar te genieten en tot rust te komen. Omdat je het verdient.

Gun jezelf iedere dag even pauze

 

Doe mee met de gratis challenge Creëer in 5 dagen meer rust en schrijf je in.
Je ontvangt 5 dagen lang praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Je krijgt een bericht van mij met een korte video en een kleine opdracht.
Door hiervoor tijd te maken, zul je ervaren dat je meer rust voor jezelf creëert. Iets wat ik jou van harte gun!