Referenties

Zij namen al een Dagje Pauze

 

“Ondanks dat ik geen kinderen heb, houd ik toch aardig wat ballen hoog en vervul ik vele rollen. Ik ben me daar bewust van, maar ik gun het mezelf nog te weinig om even tijd voor mezelf te nemen. Dus het werd tijd voor een rustdag, even me-time.

Ik had een zalige dag. Een goed gesprek met Ivonne en een heerlijke massage. Ik was weer even vergeten hoe fijn massages kunnen zijn. Echt even me-time dus en genoten.

Het is een prettige locatie om tot rust te komen. Er hangt een serene sfeer die ik niet vaak tegenkom. En Ivonne stelt je op je gemak.

Het is de investering zeker waard en daarom zou ik het anderen ook aanraden. Want alhoewel het vooraf even slikken was dat je jezelf dit ‘moet’ gunnen voor een wellicht wat hoge prijs, wilde ik er juist daarom meer uithalen en kon ik intenser genieten. Het is het dus echt waard!

Ik ging eens niet met een lege, maar met een opgeladen batterij naar huis. Ik kan er weer eventjes tegen. Zo fijn en blij gevoel.”

Maartje Olislagers

www.vlotcoaching.nl

“Gister genoten van een heerlijke stoelmassage verzorgd door Ivonne. Lekker ontspannen en een ieder aan te raden om jezelf dit te gunnen.”

Henny Holleboom

“Afgelopen dinsdag mocht ik een Dagje Pauze ervaren bij Ivonne ten Have in Lettele. Wat een heerlijke dag en een mooi cadeau geeft ze. Welkom met zelfgemaakte monchoutaart, fijn gesprek, rugmassage, thee/koffie, wandeling, creatief, wat je maar wilt in de prachtige, stille omgeving van Lettele (naast Deventer). Gun jij jezelf ook een dagje pauze? Ik vind het een aanrader en mooi cadeau voor jezelf of iemand anders.”

Malinche Janssen

www.noworriesfood.nl

“Een heerlijke stoelmassage gehad bij Ivonne. Heerlijk ontspannen. Ivonne vroeg netjes of ik geen klachten had, of medische problemen, erg deskundig. Verder had ik geblokkeerde punten bij mijn arm, aangezien ik in de zorg werk. Ivonne had dit in korte tijd weg gemasseerd. Fijn gevoel, erg relaxed. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!!”

Charissa Westhof

“Pas geleden was ik bij Ivonne ten Have voor een Dagje Pauze! Zij is gestart met dit idee speciaal voor ondernemende vrouwen die toe zijn aan … precies, een dagje pauze. Even jezelf een dag offline zetten en genieten van de rust en de aandacht. Speciaal voor jou. In Lettele. Prachtige omgeving, relaxte dag en een bijzonder prettige en professionele coach en gastvrouw.”

Monique van Dijk

Annemiek van Eerden

Gun jezelf iedere dag even pauze

Doe mee met de gratis challenge Creëer in 5 dagen meer rust en schrijf je in.
Je ontvangt 5 dagen lang praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Je krijgt een bericht van mij met een korte video en een kleine opdracht.
Door hiervoor tijd te maken, zul je ervaren dat je meer rust voor jezelf creëert. Iets wat ik jou van harte gun!