Stoelmassage

Een slechte lichaamshouding en langdurig werken in dezelfde houding zorgen vaak voor chronische klachten. Spanning en stijfheid in de spieren, meestal in nek en schouders, is een veelvoorkomend signaal en kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en RSI. Stoelmassage maakt je bewust van je houding en zorgt voor een moment van ontspanning.

R

Ervaar jij veelal aan werk en aan stress gerelateerde klachten zoals RSI, pijn in de nek-, schouder en rugspieren of pijn in je armen?

R

Wil je lichamelijke klachten voorkomen omdat je veel fysieke arbeid verricht of veel met de auto reist?

Wat is stoelmassage?

Je ontvangt de stoelmassage op een ergonomische massagestoel. De stoel ondersteunt alle ledematen waardoor je automatisch een ontspannen houding aanneemt. De massagetechnieken maken vervolgens de gespannen lichaamsdelen los: hoofd, schouders, nek, armen en handen. Er komt geen massageolie aan te pas en je kunt je kleding gewoon aanhouden.

Een ontspannen gevoel

Door stoelmassage neemt de stijfheid en spanning in je lichaam af. Blokkades verdwijnen en stress en vermoeidheid nemen af. Tijdens de stoelmassage word je je bewust van je lichaam en dat geeft een ontspannen gevoel. Het evenwicht tussen hoofd en lichaam herstelt zich weer.

Stoelmassage aan huis?

Wil je een stoelmassage thuis? Geen probleem. Omdat de stoel volledig inklapbaar is, neem ik hem graag mee naar de plek van jouw voorkeur.

Een goede massage helpt je ontspannen en zorgt voor versoepeling van
de spieren als je lange tijd dezelfde houding aanneemt tijdens je werk

Stoelmassage

27,50
  • Massage van nek, schouders, rug, armen en hoofd
  • 1 massage van 30 minuten
Boeken

Stoelmassage strippenkaart

225,00
  • Massage van nek, schouders, rug, armen en hoofd
  • 10 massages van 30 minuten
Boeken

Alle prijzen voor particulieren zijn inclusief 21% btw.

“Een heerlijke stoelmassage gehad bij Ivonne. Heerlijk ontspannen. Ivonne vroeg netjes of ik geen klachten had, of medische problemen, erg deskundig. Verder had ik geblokkeerde punten bij mijn arm, aangezien ik in de zorg werk. Ivonne had dit in korte tijd weggemasseerd. Fijn gevoel, erg relaxed. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!!”

Charissa Westhof

 “Gister genoten van een heerlijke stoelmassage verzorgd door Ivonne.
Lekker ontspannen en een ieder aan te raden om jezelf dit te gunnen.”

Henny Holleboom

Gun jezelf iedere dag even pauze

Doe mee met de gratis challenge creëer in 5 dagen meer rust.
Schrijf je in en ontvang 5 dagen lang praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt!